miercuri, 16 ianuarie 2008

Ce este CJE ?

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba este o structura consultativa a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si reprezinta la nivelul judetului Alba elevii din învaţământul preuniversitar. Consiliul Judetean al Elevilor Alba este subordonat Consiliului National al Elevilor si activitatea sa se desfasoara pe principiul reprezentativitatii si are ca scopuri principale coordonarea activitatilor Consiliilor Locale si Scolare ale Elevilor din judet si desfasurarea de proiecte specifice centrate pe elevi. Monitorizarea activitatii CJE Alba se realizeaza de Inspectoratul Scolar Judetean Alba, prin persoana doamnei Insp. Prof. Rodica Andronescu.

CJE Alba este format din toti presedintii si vicepresedintii Consiliilor Scolare ale Elevilor din cadrul tuturor unitatilor scolare preuniversitare ale judetului si activitatea sa este condusa de un presedinte, un prim-vicepresedinte, un vicepresedinte second si un secretar executiv.

Principalele noastre obiective sunt de a apara si promova drepturile elevului si de a participa si organiza la actiuni menite sa aduca imbunatatiri calitatii invatamantului.

Pentru a afla mai multe informatii, poti apela la presedintele sau vicepresedintele Consiliului Elevilor de la tine din scoala, pe care il gasesti si accesand sectiunea “Membrii” a blogului!

Niciun comentariu: