miercuri, 3 decembrie 2008

Free Hugs Alba Iulia - 1 decembrie - editia I

FREE HUGS la Alba-Iulia de 1 Decembrie >:D<


Preluand ideea de la organizatia "LumeBuna", Consiliul Judetean al Elevilor Alba, in parteneriat cu alte 30 de organizatii de tineret din tara, au desfasurat de Ziua Nationala proiectul „Free Hugs”. Concomitent, in 20 de orase din tara a avut loc aceeasi activitate de impartire de "imbratisari gratuite". Actiunea a pornit din zona parcului din fata Catedralei Reintregirii, de la ora 15:30, intreg orasul fiind impanzit de voluntari dispusi sa ofere imbratisari gratuite tutoror trecatorilor.


Obiectivul principal al acestei manifestari este promovarea unei atitudini pozitive si optimiste in randul cetatenilor si afisarea unui mod inedit de intampinare a turistilor veniti in Alba Iulia, la 1 decembrie, pe care ii primim „cu bratele deschise”.


Voluntarii au fost reprezentati de elevi din toate liceele din judet, fiind recunoscuti dupa hainele colorate pe care le poarta, precum si dupa pancartele inscriptionate cu mesaje pozitive.:)


Toata lumea are nevoie de putina afectiune si asta este modul nostru de a ne-o manifesta fata de ei. Cei din jur s-au dovedit incantati de idee, la fel si organizatorii, asa ca abia asteptam urmatoarea activitate de acest gen!

Mire>:D<

2 comentarii:

Popescu Cristian spunea...

Imi pare rau ca nu am ajuns si eu din cauza unor "probelme tehnice", dar am auzit ca a iesit foarte bine si am auzit cateva reactii foarte bune din partea voluntarilor care au participat. Imi pare rau ca nu s-a implicat mai multa lume din consiliu, dar important e ca ne-a iesit bine :D.. Poate continuam si la anu` cu Free Hugs si facem din asta o traditie :D

Mihail Musat spunea...

Multumesc mult pentru ca v-ati alaturat acestui eveniment. Daca vrei sa vedeti impresii si din alte orase ale tarii care au participat la aceasta campanie veniti aici: http://www.lumebuna.ro/2008/11/14/free-hugs-1-decembrie-2008/