duminică, 7 februarie 2010

Curs Gratuit on-line de mediu!

Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului Feed-Back organizeaza GRATUIT cursul On line de Mediu "Curat Inteligent Competitiv (CIC)" în domeniul energiilor regenerabile, gestiunii deseurilor si ecoturismului. Cursul face parte din proiectul "Suport online pentru dezvoltarea durabila a IMM-urilor".

Proiectul este finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European

Parteneri în cadrul proiectului sunt Asociatia Legambiente Cuneo din Italia si Directia Judeteana pentru Tineret Brasov.

Cursul Effect CIC se desfasoara pe durata a 9 luni, cu scopul e de a introduce metoda de formare online pentru tinerii interesati în procese si instrumente de gestiune eco-compatibile, eco-eficiente ale întreprinderilor mici si mijlocii.

La sfârsitul fiecarui modul, cursantii vor sustine un test pentru obtinerea atestatelor de absolvire.

Cursul se adreseaza în principal tinerilor cu vârste pâna la 35 ani din judetul Brasov, angajati ai IMM-urilor, angajati ai APL, membri ONG, si tinerilor care studiaza ecologia si protectia mediului.

Cei interesati pot trimite formularul de înscriere atasat, o scrisoare de intentie pentru participarea la curs, si un CV în limba româna pana la data de 9 februarie 2010 pe adresa effect@apispm. ro

Formularele de înscriere pot fi descarcate si de pe www.effect.apispm. ro

Informatii suplimentare la adresa office@effect. apispm.ro tel 0740.209.921 - Costi Ciocoiu

Niciun comentariu: