duminică, 7 februarie 2010

Serbarile Zapezii ale Consiliului Judetean al Elevilor Hunedoara ( 01-04.02.2010)

In perioada 01-04.02.2010, vecinii nostrii, CJE Hunedoara au demarat la Straja proiectul "Serbarile Zapezii ale Consiliului Judetean al Elevilor Hunedoara", devenit deja o traditie a CJE HD, proiectul aflandu-se deja la a II-a editie. Proiectul a avut o importanta deosebita, intrucat, dupa Adunarea Generala a CNE de la Bucuresti, aceasta intalnire a fost a doua ca numar de CJE-uri participante.

Alaturi de minunata echipa a CJE Hunedoara au participat si CJE Alba, CJE Arad, CJE Botosani, CJE Braila, CJE Cluj, CJE Maramures, CJE Mures, CJE Timis, CJE Tulcea si CJE Salaj. Asadar reprezentanti ai tuturor zonelor din tara s-au intalnit si au discutat problemele CNE, au stabilit incotro se intreapta Consiliile Elevilor si au prezentat diferite proiecte desfasurate de CJE-urile din care fac parte. Pe langa acesti invitati, au participat la intalnire si reprezentanti ai DJT Hunedoara care au contribuit la organizarea proiectului si care au avut un mesaj foarte important pentru membrii CNE, acela ca e foarte importanta o buna comunicare intre CJE-uri si DJT-urile din fiecare judet, pentru ca acestea pot finanta foarte multe activitati pentru tineri venite ca idei ale elevilor si la ei putem gasi intotdeauna consiliere atunci cand avem o problema peste care nu putem trece.

Programul intalnirii a fost foarte echilibrat, existand atat momente in care s-a discutat despre CNE si despre fiecare CJE in parte (proiectele pe care le-a desfasurat, problemele pe care le intampina si eventuale solutii venite de la ceilalti membrii, etc.), cat si iesiri pe partie si in statiune, concursuri specifice iernii, drumetii montane si vizite la primarie si liceul din Lupeni.

Intregul proiect a fost un real succes, reusind sa consolideze echipa de membrii CNE prezenti la intalnire, care in mare parte nu se cunoasteau prea bine, dar totodata oferind un model demn de urmat prin echipa formata din CJE Hunedoara.

CJE Alba felicita buna organizare si modul extrem de prietenos in care invitatii au fost primiti si dupa cum spun si cei de la pro, Jos palaria in fata intregii echipe CJE Hunedoara!





Popescu Cristi

Niciun comentariu: